„Моите чувства“ – образователни карти, плакати и книжка за родителя

Картите с емоции в черно-бяло, които създадох през 2019-та година се приеха с голям ентусиазъм от много родители, готови да започнат разговора за чувствата със своите дечица. Картите имат над 4000 изтегляния до момента, за това реших да ги преработя, обогатя и да включа още добавена стойност с мнението на специалист. С Галя Кръстева – Психолог – Консултант Позитивна психотерапия, създадохме малка книжка от 15 страници с мисли и насоки в помощ на родителите, с която да си напомняме малки, но важни стъпчици за по-добро емоционално здраве и укрепване на връзката с децата.

Във файла по-долу ще откриете два красиви плаката 30х40 см с емоции и чувства и идеи как детето може само да опита да се успокоява в трудни за него моменти. На 9-те карти с емоции и емоционални състояния вече има цветни илюстрации и описания. Включих и работна страница за рисуване на чувствата в тялото – къде се усещат и как.

Надявам се с този комплект материали да сме полезни за една по-силна осъзнатост в отношенията с децата, за малко повече емпатия и разбиране.

Тези материали идват от добро място, с пожелание за мир и щастие в сърцата и душите.

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по програма “Творчески стипендии”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s