🎃 Хелоуинска изненада 🎃 – безплатен файл

Ако сте почитатели на празника и търсите тематично занятие за Хелоуин, може би ще ви допадне тази книжка с активности, която направих миналата година за общността ми в Patreon.👻🎃 Можете да я изтеглите безплатно в линка под поста.

Първоначално, докато съставях бъндела си мислех, че една страница на упражнение ще бъде малко, но в последствие, като видях Зара (5 години) как се справяше, се успокоих, че всъщност това е предостатъчно за занятие – съсредоточено и приятно си работи, мина през всички страници и не ѝ остана неизпълнена такава. В рамките на 3 часа направихме цялата книжка, като не сме взимали почивки – тя не се измори, искаше да ги изкара до край. Не ѝ бях показвала страниците преди това и тя не знаеше какво да очаква на всяка следваща. Може би страниците с елементи за оцветяване се явяват своеобразна почивка от останалите упражнения, които изискват малко повече концентрация. От духчетата за карусела направихме гирлянд, който се получи доста сладко.

Донесохме си няколко тикви от село и децата изрисуваха по една, а аз издълбах фенер.

Тук искам да вметна, че Хелоуин е нещо сравнително ново за нас – вече две поредни години Зара се маскира и обикаляме съседните входове с деца от квартала, но не сме правили нищо тематично до този момент. Реално този ресурс и тиквата, която издълбах са първите ни по-сериозни занятия в тази посока. Харесва ми, че празника има весел дух, че децата искрено се забавляват, за това мисля да продължим и в бъдеще. Изцяло съм в отбор „веселба да има и усмивки“!😃

Ще ми бъде много интересно да споделите как сте изпълнили вие занятия в ресурса, харесал ли се, има ли нещо, което е затруднило работата или пък е било твърде лесно? Споделете ми в коментарите или в instagram с таг @G_Boeva – както ви е удобно.

Пожелавам ви приятни занимания! 

💛💛💛

Ако искате да подкрепите работата ми с дарение,

можете да го направите в Ko-Fi тук:

www.ko-fi.com/gerganaboeva

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s