Есенна горска игра за памет – free printable

Точно преди една година със Сияна от www.wheresiyashines.com ви споделихме нашият авторски есенен лов на съкровища, който се прие изключително добре. Този ресурс има над 2400 изтегляния общо на български, английски и немски език.

Благодарим ви за многобройните сторита и постове в Instagram, с които ни показвате как събирате съкровищата на есента. Безкрайно щастливи сме, да виждаме, че сме ви били полезни и нещо направено от нас ви носи радост и хубави момент с дечицата ви!

За да отбележим годишнината на есенния лов на горски съкровища, решихме да направим нов ресурс за игра и занятия с илюстрациите от ресурса – Есенна горска игра за памет, която можете да си изтеглите от линка по-долу.

Освен като мемори игра, картите могат да се използват и за всякакви тематични занятия на горска тематика, за разучаване и изписване на нови думи, дори за игра на война. Ще се радваме да продължите да споделяте с нас вашите занятия с ресурса и да ни отбелязвате в Instagram с @wheresiyashines и @g_boeva, или във фейсбук с @Wheresiyashines и @Lettersfrommom.

Пожелаваме пълни шепи есенни богатства и часове забавни игри!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s