На лов за горски съкровища – free printable

“Отворена ли си за колаборации?” ми писа в Instagram Сияна от www.wheresiyashines.com миналата седмица.

С нея имаме близки виждания за родителството, пишем си от малко над 6 месеца и най-вече – се харесахме 🙂 В блога ѝ можете да прочетете интересни  публикации на тема раждане, идеи за детски игри и DIY проекти, а в Instagram профила ѝ  – @wheresiyashines – да видите примери за занятия за ранно детско развитие, сензорни игри и #unshooling занимания. През последните 2 години намерих много интересни хора в Instagram покрай майчинството, с някой от които станахме истински приятели. 💛

По пътя на колаборирането, смело и доста отговорно двете със Сия подготвихме един интересен безплатен ресурс с есенна тематика, който можете да изтеглите тук.👇🏻 Наличен е на български, английски и немски език.

На лов за горски съкровища – файл на Български

Autumn Scavenger Hunt – free printable in English

Schatzsuche im Wald – Kostenlose druckbare Datei in Deutsch

Есенния лов на съкровища със сигурност не е нещо непознато, но смятам, че направихме един красив и доста богат ресурс за поне час свободно занимание навън, в което децата да се отдадат на откривателство и забавление.

Сигурна съм, че ще се справите със събирането на есенни находки с вашите мъници. Можете да съчетаете търсенето на находките с подходящи книжка за животните, техните домове, видовете гъби, насекомите,  растенията и красотата на есента. Тагвайте ни в Instagram с @g_boeva и @wheresiyashines, за да видим, какво сте си намерили и да ви споделим в стори. 

А ето така мина нашия лов на съкровища тази събота:

И събраните съкровища в цялата си прелест:

Весели игри на вас!


7 thoughts on “На лов за горски съкровища – free printable

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s