DIY: Карти „Емоции“- free printable

Less is more

Понякога семплите неща се оказват най-сполучливите – като тези карти с емоции, с които играем със Зара в последно време почти всеки ден. На шега нарисувах простички лица върху картончета и нещо толкова елементарно излезе всъщност една доста забавна игра.

Как играем? Всеки тегли по една карта и се опитва да покаже изобразената емоция, без да разкрива картата си, а останалите се опитваме да я познаем.

Пуснах стори в instagram и изненадващо за мен, няколко души ме попитаха за картите, за това реших, че няма да ми коства кой знае какво да ги подговя във файл за разпечатване, който можете да изтеглите още сега. Както се казва – скромно, от сърце! 🙂 Имах желанието да се постарая малко повече за рисунките, но поради липса на време ги пускам така – семпли и без цвят.

Ще се радвам да споделите как играете с вашите мъници с тях. Пишете ми тук или в instagram с таг @g_boeva, за да ви видя!

6 thoughts on “DIY: Карти „Емоции“- free printable

  1. Благодаря – ще използвам с моите ученици, които учат български език като втори. Личицата са много изразителни и затова се спрях на тях от избора в Интернет.

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s